Online Leren

Studeren via internet biedt u de mogelijkheid om te studeren wanneer u dat wilt. U bespaart reistijd en reiskosten, omdat u niet steeds naar uw opleiding hoeft te rijden. U kunt ook starten wanneer u wilt.
U kunt alles online studeren. De bedoeling van deze site is om te komen tot volledige online opleidingen.

 In dit electronisch tijdperk is het heel makkelijk om aan zelfontwikkeling te doen. Van talen leren tot een universitaire opleiding volgen, kunnen we online doen. Het ligt geheel en al aan onze discipline en de wil  om het doen. We willen u daarbij een handje helpen om jezelf te ontwikkelen. Niet een ieder is in de gelegenheid om in de schoolbanken te zitten, en toch kan hij zich ontwikkelen. Doe dat nu online.

Voor zij die op school zitten is er ook een mogelijkheid om vakken waarin zij zwak zijn online  te volgen. Het kost niets.

 Het Medisch Laboratorium

Wat gebeurt er met uw bloed in een laboratorium? Hoe worden de testen gedaan?

Er zijn zoveel testen die gedaan worden in een medisch laboratorium. Meer dan u denkt.

U kunt klikken op Het Medisch Laboratorium voor meer invormatie.

 Dieet Houden

Uw spieren en botten bestaan uit actief, levend weefsel dat uw hele leven lang voortdurend wordt vernieuwd en hersteld opdat u sterk en energiek blijft. Daarvoor heeft uw lichaam wel een gezonde mix van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen nodig.

Mene collage - Lekkerbekken menu van een restaurant stock photographyVaak wordt een dieet niet afgemaakt. Mensen stoppen voordat hun einddoel is behaald. Een belangrijke factor voor het volhouden van afvallen is motivatie. Zonder voldoende motivatie is een dieet gedoemd te mislukken. Maar hoe zorg je ervoor dat je afvallen motivatie hoog blijft? Hier vind je een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw motivatie de volgende keer hoog blijft!

Afvallen motivatie door jezelf te belonen

Een goede manier om de afvallen motivatie op peil te houden is voor jezelf een beloningsstructuur creƫren. Stel voor jezelf een aantal doelen en koppel aan die doelen een beloning. Je kunt bijvoorbeeld werken met kleine doelen en deze koppelen aan kleine beloningen b.v. een nieuw boek. En de grote mijlpalen koppelen aan bijvoorbeeld een grotere beloning zoals een bezoekje aan een wellness center. Op deze manier wordt je beloont voor het zware werk en blijf je gemotiveerd.

Druk zetten

Ook een goede manier om de motivatie hoog te houden is het plannen van activiteiten waarbij je graag afgeslankt voor de dag wilt komen. Kies een activiteit die je heel leuk vind en waarbij je graag fit verschijnt zoals bijvoorbeeld een zonvakantie. Plan deze activiteit een aantal maanden vooruit. Je hebt nu de tijd om fit voor de dag te komen terwijl je tegelijkertijd de druk voelt die je aanspoort om je aan het dieet te houden.

Afvallen motivatie door voortgang meten

In de harde cijfers terugzien dat alle moeite resultaat oplevert is natuurlijk ook een goede motivatie. Pas op dat je hier niet in doorschiet. Twee keer per dag op de weegschaal staan helpt hierbij niet. Probeer 1 of twee keer per week de voortgang te meten. Dit is voldoende om te zien of het dieet werkt. Gebruik bij voorkeur niet de weegschaal. Gebruik een methode waarbij alleen het vet wordt gemeten zoals een impedantiemeter of huidplooimeting.

Het gaat om de gezondheid

Wanneer het slanker beeld in de spiegel de norm begint te worden en je gewent bent aan een maatje minder in je garderobe zal de afvallen motivatie hieruit afnemen. Bedenk je dat het niet alleen gaat om een slanker uiterlijk. Overgewicht brengt vele gevaren met zich mee. Een gezonde en hogere kwaliteit van leven zijn punten waaruit je ook veel motivatie moet kunnen putten. Een gezond en gelukkig lichaam is het doel en een maatje minder een bonus!

Dieet soorten

CalorieTabel

Voedingswaarde van voedingsmiddelen